Karriere

Jobs

Als global agierendes Unternehmen ist Reemtsma stets auf der Suche nach talentierten Nachwuchs-, Fach- und Führungskräften. Wir sind stolz darauf, bereits mehrfach als Top-Arbeitgeber ausgezeichnet worden zu sein. Suchen Sie eine neue Herausforderung?

Reemtsma bietet eine Vielzahl spannender Karrieremöglichkeiten. Vom Einsteiger bis zum Aufsteiger, bei uns finden Sie den passenden Job und viele Möglichkeiten, sich beruflich weiterzuentwickeln.

Werfen Sie einen Blick in unsere aktuellen Stellenausschreibungen.

Abteilung

Land

Titel
Abteilung
Standort
Es wurden keine Jobs gefunden
Ausbildung - Industriekaufmann/-frau (m/w/d) Human Resource Hamburg, Deutschland
Ausbildung Industriemechaniker (m/w/d) Human Resource Langenhagen, Deutschland
Ausbildung Mechatroniker (m/w/d) Human Resource Langenhagen, Deutschland
Benelux Business Controller Finance Oosterhout, Niederlande
Cluster Business Controller DACH & Nordics Finance Hamburg, Deutschland
Competition & Dispute Resolution Counsel Corporate & Legal Affairs 121 Winterstoke Road (Head Office), Großbritannien
Customer Service Manager Europe, Next Gen Products Sales Großbritannien
Duales Studium - Business Informatics (BSc) Human Resource Hamburg, Deutschland
Duales Studium - International Management (BSc) Human Resource Hamburg, Deutschland
Duales Studium - Logistics Management (BSc) Human Resource Hamburg, Deutschland
Duales Studium Bachelor of Engineering Produktionstechnik Human Resource Langenhagen, Deutschland
FP&A Analyst Finance Großbritannien
Graduate Programme 2021 - Australia
Graduate Programme 2021 - Germany Deutschland
Graduate Programme 2021 - Poland
Graduate Programme 2021 - UK Großbritannien
Marketing Sustainability and Compliance Project Manager Marketing 121 Winterstoke Road (Head Office), Großbritannien
Materials Compliance Specialist - 12 month FTC Forschung & Entwicklung Großbritannien
MBA Programme 2021 - Rotational Großbritannien
Regional Account Manager - Regio Utrecht / Tiel / Nieuwegein Sales Außendienst, Niederlande
Retail Development Representative - Preston Sales Außendienst, Großbritannien
Reward & Performance Manager Human Resource 121 Winterstoke Road (Head Office), Großbritannien
Sales Performance Analyst Sales Niederlande
Tactical Field Sales Executive - Coventry/Leicester Sales Außendienst, Großbritannien
Tactical Field Sales Executive - Sheffield/Barnsley Sales Außendienst, Großbritannien
Tactical Field Sales Executive - Stoke on Trent Sales Außendienst, Großbritannien
Trade Segment Analyst Sales Oosterhout, Niederlande
Werkstudierende*r im Bereich der Konsumentenbetreuung (Sensorik) (m/w/d) Human Resource Hamburg, Deutschland
zur Stellensuche

Trade Segment Analyst

Bewerbungsschluss: 08.11.2020

Standort: Oosterhout, Niederlande

Over ons

Imperial Brands is een wereldwijd opererende organisatie. Onze producten worden verkocht in meer dan 160 landen. Imperial Brands legt zich toe op de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van shag, sigaren, sigaretten, vloeipapier en e-sigaretten. Het hoofdkantoor van Imperial Brands is gevestigd in Bristol (UK). Imperial heeft toonaangevende merken voor de nationale en internationale markt. Naast onze traditionele tabaksmerken (onder andere JPS, Gauloises, Davidoff, van Nelle, Drum, Brandaris en West) en Rizla werkt Imperial ook aan het merk blu. blu is het vaping (elektronisch roken) merk dat in meerdere landen marktleiderschap heeft weten te behalen. Met blu werken we aan onze toekomst.

Werken bij Imperial Brands betekent werken bij een platte organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt volop de ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling en om mee te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf, vanuit Nederland of internationaal.

Op de afdeling Trade Segment Management zijn we op zoek naar een nieuw teamlid. We hebben een vacature voor de rol van Trade Segment Analyst, gesitueerd in Oosterhout.

Het team

Als Trade Segment Analyst maak je onderdeel uit van het Trade Segment Management team binnen het bredere Sales Strategy & Planning team. Je rapporteert rechtstreeks aan de Trade Segment Manager. Het Trade Segment team is verantwoordelijk voor het bepalen en realiseren van de strategie per kanaal in lijn met de merkambities. Als onderdeel van Market Nederland is het team als geen ander op de hoogte van wat er speelt binnen de markt. Het genereren van ideeën en activiteiten om in te spelen op deze ontwikkelingen in lijn met de strategie, is waar Trade Segment voor staat.

Naast de Trade Segment Analyst bestaat het Trade Segment Management team uit een Furniture & Planogram Executive. Binnen het Sales Strategy & Planning team zijn nog een Sales Performance Analyst en een Customer Engagement & Planning executive actief.

De rol

Als Trade Segment Analyst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Trade Segment Manager in het ontwikkelen en leveren van de strategie voor de verschillende kanalen waarin Imperial Brands actief is, voor zowel onze traditionele tabak- en vape merken. Daarbij ben je onder andere verantwoordelijk voor het monitoren van de performance van de verschillende kanalen, targetsetting op verschillende gebieden (o.a. distributie en investeringen) en het doen van voorstellen om onze performance te verbeteren. Daarnaast bestaat een deel van de werkzaamheden uit category management taken in nauwe samenwerking met onze key account managers. Hierbij kan je onder andere denken aan het ontwikkelen van de juiste schapvisie en de juiste prioritisering van onze sku’s.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een commercieel gerelateerde HBO opleiding en hebt minstens 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Door je uitstekende kennis van Excel ben je in staat om informatie om te zetten in overzichtelijke rapportages. Door je goede analytische vaardigheden kun je de relevante conclusies trekken, welke je weet om te zetten in concrete aanbevelingen van commerciële aard. Ervaring met het werken met Power-BI en Nielsen Nitro is daarnaast een belangrijke pre
  • Je bent zowel in staat om zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, spreekt vloeiend Nederlands en hebt goede kennis van de Engelse taal.
  • Het werken in een dynamische organisatie is iets waar je energie van krijgt. Je bent in staat je tijd effectief in te delen en de juiste prioriteiten te stellen.
  • Je werkt graag in een commerciële omgeving en grijpt kansen als je ze ziet. Doordat je goed kunt beargumenteren en standvastig bent, weet je anderen van jouw standpunt te overtuigen. Daarnaast ben je oplossingsgericht.

Wat bieden wij?

Imperial Brands biedt een dynamische werkomgeving en een aangename werksfeer met een gezonde ambitie. Je inzet belonen we met een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Jetzt bewerben

Keine passende Stelle gefunden? Dann bewerben Sie sich initiativ mit einer E-Mail an career@reemtsma.de bei uns!