Karriere

Jobs

Als global agierendes Unternehmen ist Reemtsma stets auf der Suche nach talentierten Nachwuchs-, Fach- und Führungskräften. Wir sind stolz darauf, bereits mehrfach als Top-Arbeitgeber ausgezeichnet worden zu sein. Suchen Sie eine neue Herausforderung?

Reemtsma bietet eine Vielzahl spannender Karrieremöglichkeiten. Vom Einsteiger bis zum Aufsteiger, bei uns finden Sie den passenden Job und viele Möglichkeiten, sich beruflich weiterzuentwickeln.

Werfen Sie einen Blick in unsere aktuellen Stellenausschreibungen.

Abteilung

Land

Titel
Abteilung
Standort
Es wurden keine Jobs gefunden
Ausbildung Industriemechaniker (m/w/d) Human Resource Langenhagen, Deutschland
Ausbildung Mechatroniker (m/w/d) Human Resource Langenhagen, Deutschland
Ausbildung zum/zur Industriekaufmann/-frau (m/w/d) Human Resource Hamburg, Deutschland
Brand Ambassador Blu Barcelona Sales Spanien
Brand Ambassador Blu Murcia Sales Spanien
Brand Manager (m/f/d) Marketing Österreich
Chemiker/ Chemielaborant/-in (Schwerpunkt ICP) Forschung & Entwicklung Hamburg, Deutschland
Comercial Junior Segovia & Avila Sales Spanien
Comercial Junior Vizcaya Sales Spanien
Duales Studium - Bachelor of Science in Business Informatics (m/w/d) Human Resource Hamburg, Deutschland
Duales Studium - Bachelor of Science in International Management (m/w/d) Human Resource Hamburg, Deutschland
Duales Studium - Bachelor of Science in Logistics Management (m/w/d) Human Resource Hamburg, Deutschland
Duales Studium Bachelor of Engineering Produktionstechnik Human Resource Langenhagen, Deutschland
Enterprise Architect – Technology & Infrastructure Informationstechnologie Großbritannien
Field Sales Representative Luxemburg Sales Luxemburg
Financial Accountant Finance UK, Großbritannien
Financieel analist Finance Belgien
Global Brand Manager Marketing Großbritannien
Global Digital Marketing Manager, Heated Tobacco Marketing Großbritannien
Head of Employee Relations (m/f/d) Human Resource Hamburg, Deutschland
IT Lead Engineer D-A-CH Informationstechnologie Hamburg, Deutschland
IT Project Manager Informationstechnologie Großbritannien
National Key Account Manager (m/w/d) Sales Hamburg, Deutschland
Pension Project Administrator - 12 month FTC Human Resource Großbritannien
Product Manager B2B Portal Sales & Marketing Operations Hamburg, Deutschland
Retail Development Representative - Stratford Area Sales Außendienst, Großbritannien
Retail Development Representative (12 month FTC) - Basildon/Benfleet Sales Außendienst, Großbritannien
Retail Development Representative- Coventry/South Birmingham Sales Außendienst, Großbritannien
Sales Performance Analyst Sales & Marketing Operations Oosterhout, Niederlande
Sales Representative Sales Mechelen, Belgien
Senior Financial Analyst Finance Hamburg, Deutschland
Senior IT Business Partner, Enabling Functions Informationstechnologie Großbritannien
SOC Lead Informationstechnologie Großbritannien
Tactical Field Sales Representative - South Yorkshire/Lincolnshire Sales Außendienst, Großbritannien
Tactical Retail Development Representative Sales Außendienst, Großbritannien
Talent Data Analyst- 12 Month FTC Human Resource Großbritannien
Werkstudent:in im Bereich Human Resources (m/w/d) Human Resource Hamburg, Deutschland
zur Stellensuche

Sales Performance Analyst

Bewerbungsschluss: 16.08.2021

Standort: Oosterhout, Niederlande

Over ons:

Imperial Brands is een wereldwijd opererende organisatie. Onze producten worden verkocht in meer dan 160 landen. Imperial Brands legt zich toe op de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van shag, sigaren, sigaretten, vloeipapier en e-sigaretten. Het hoofdkantoor van Imperial Brands is gevestigd in Bristol (UK). Imperial heeft toonaangevende merken voor de nationale en internationale markt. Naast onze traditionele tabaksmerken (onder andere JPS, Gauloises, Davidoff, van Nelle, Drum, Brandaris en West) en Rizla werkt Imperial ook aan het merk blu. blu is het vaping (elektronisch roken) merk dat in meerdere landen marktleiderschap heeft weten te behalen. Met blu werken we aan onze toekomst.

Werken bij Imperial Brands betekent werken bij een platte organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt volop de ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling en om mee te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf, vanuit Nederland of internationaal.

Op de afdeling Sales Strategy & Planning zijn we op zoek naar een nieuw teamlid. We hebben een vacature voor de rol van Sales Performance Analyst, gesitueerd in Oosterhout.

Het team:

Als Sales Performance Analyst maak je onderdeel uit van het Sales Strategy & Planning team. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Strategy & Planning Manager. Het team is verantwoordelijk voor het bepalen en realiseren van de strategie per kanaal in lijn met de merkambities en de implementatie hiervan door zowel het Key Accountmanagement als Field Sales team.

Naast de Sales Performance Analyst bestaat het team uit een Customer Engagement & Planning Executive, Trade Segment Manager, Trade Segment Analyst en Furniture & Planogram Executive.

De rol:

Als Sales Performance Analyst ben jij de drijvende kracht en het brein voor 32 Field Sales collega’s die zich dagelijks bezig houden met de verkoop van onze producten. Je wordt verantwoordelijk voor het maken van holistische analyses gericht op de distributie en marktaandelen van onze producten. Nadat je de analyses hebt uitgevoerd, is het aan jou de taak om deze te verwerken in duidelijke en eenvoudig te lezen rapportages die door jouw Field Sales collega’s gebruikt kunnen worden ter verbetering van de commerciële activiteiten. Uiteraard gaat je verantwoordelijkheid verder dan het maken van rapportages. Denk hierbij aan:

  • Trekken van juiste conclusies op basis van de rapportage en komen met aanbevelingen ter verbetering van de commerciële activiteiten
  • Identificeren en inzichtelijk maken van de gebieden waar Imperial achterloopt op target en bespreken van oplossingen met jouw Field Sales collega’s
  • Maken van deep dives op de probleemgebieden om de oorzaak van het probleem te achterhalen en het aandragen van oplossingen.

Hiernaast houd je je bezig met het optimaliseren van de effectiviteit van het Field Sales team. Dit loopt uiteen van het opstellen van KPI’s omtrent de commerciële activiteiten, het monitoren van bonus resultaten tot het maken van vertegenwoordigersrayons en het optimaliseren van bezoek planning. Vanzelfsprekend werk je hierin nauw samen met je collega’s van Field Sales.

Je hebt veel vrijheid om je eigen invulling te geven aan de rol. Door de terugkerende rapportages verder te automatiseren, creëer je tijd om te werken aan mogelijkheden om de resultaten van Imperial Brands te verbeteren. Opstellen van een rapportage per regio om de regiomanagers te helpen in de aansturing van hun teams, het maken van een deep dive op een specifiek kanaal gevolgd door een plan van aanpak om onze marktaandelen te verhogen; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een commercieel gerelateerde HBO opleiding en hebt ten minste 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Door je goede kennis van Excel ben je in staat om informatie om te zetten in overzichtelijke rapportages. Door je goede analytische vaardigheden kun je de relevante conclusies trekken, welke je weet om te zetten in concrete aanbevelingen van commerciële aard. Ervaring met het werken met Power-BI, CallSmart en InSite Field Force is een pré.
  • Je bent zowel in staat om zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, spreek je vloeiend Nederlands en heb je goede kennis van de Engelse taal.
  • Het werken in een dynamische organisatie is iets waar je energie van krijgt. Je bent in staat je tijd effectief in te delen en de juiste prioriteiten te stellen.
  • Je werkt graag in een commerciële omgeving en grijpt kansen als je ze ziet. Doordat je goed kunt beargumenteren en standvastig bent, weet je anderen van jouw standpunt te overtuigen. Daarnaast ben je oplossingsgericht.

Wat bieden wij?

Imperial Brands biedt een dynamische werkomgeving en een aangename werksfeer met een gezonde ambitie. Je inzet belonen we met een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bonus. Daarnaast zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen zowel de Nederlandse organisatie als internationaal.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Jetzt bewerben

Keine passende Stelle gefunden? Dann bewerben Sie sich initiativ mit einer E-Mail an career@reemtsma.de bei uns!